Akcija! Gratis montaža auto stakla za gotovinsko plaćanje

Akcija!

Kompanija Auto stakla Ivanić misli na Vas. Kompanija Auto stakla Ivanić servisi u Beogradu, Zemunu, Novom Sadu i Bačkoj Palanci, daruju Vam Gratis montažu za gotovinsko plaćanje vetrobranskog stakla.
Auto stakla Ivanić u svom asortimanu prodaju isključivo originalna auto stakla najpoznatijih evropskih proizvođača, koja obezbeđuju sigurnost u vožnji Vama I Vašoj porodici.

Tokom 20. godina poslovanja kompanija je propagirala ugradnju isključivo originalnih auto stakala. Mnogo je benefita! Najveći benefit je bezbednost svih putnika u automobilu. Sva lošija, kao i kineska auto stakla, mogu dovesti do ozbiljnih posledica. Prilikom frontalnih udesa, preporuka je da se ugrađuju isključivo originalna evropska auto stakla.
Akcija!

Gratis Montaža auto stakla za gotovinsko plaćanje traje od 15. do 30. septembra. Moguće je zakazati termin ugradnje putem call centra 0800/14-15-16, u svim našim servisima u Beogradu, Zemunu i Novom Sadu. S obzirom da Auto stakla Ivanić imaju najveći lager autostakala u zemlji (preko 40.000 auto stakla), čekanje je minimalno, odnosno koliko je potrebno da se dopremi iz distributivnog centra do određenog servisa. Prilikom zakazivanje potrebno je napomenuti da ćete Vašu kupovinu vetrobranskog stakla platiti gotovinom i u vreme trajanja ove akcije ostvarićete gratis montažu auto stakla.

Pratite Facebook stranicu kompanije Auto stakla Ivanić i budite blagovremeno obavešteni o svim akcijama i novinama iz oblasti auto stakala.

Mislimo na Vas.