Generali osiguranje Srbija – Novi nivo saradnje

PRIJAVA I PROCENA ŠTETE U SERVISIMA AUTO STAKLA IVANIĆ

Kompanija Auto stakla Ivanić je ovog meseca sa Generali Osiguranjem Srbija potpisala ugovor o proširenju saradnje. Od sada bez odlaska u Generali poslovnice u svim servisima Auto stakla Ivanić možete da prijavite štetu za lom na staklu i ujedno zamenite staklo.

Prijava i procena štete u servisima Auto stakla Ivanić!

Generali Osiguranje Srbija je prepoznalo kvalitet poslovanja kompanije Auto stakla Ivanić. Saradnja je podignuta na novi nivo poslovanja. To podrazumeva direktno prijavljivanje i procenu štete na auto staklima u servisima kompanije Auto stakla Ivanić.  Od sada je dovoljno da pozovete besplatan broj 0800 14 15 16 i uputiće Vas u najbliži servis gde ćete moći da prijavite štetu. Ukoliko želite možete i odmah zameniti  ili popraviti stakla.

Kompanija Auto stakla Ivanić, koja je dugogodišnji lider u oblasti auto stakla u Srbiji, je uspostavila novi sistem poslovanja u pogledu prijave i procene štete. Sve to sa ciljem obezbeđenja sveobuhvatnije i kompletnije usluge za svoje klijente. Generali Osiguranje Srbija je poklonilo poverenje kompaniji Auto stakla Ivanić. Novi nivo saradnje će doprineti još boljem iskustvu naših klijenata.

Sve informacije možete dobiti putem besplatnog broja 0800 14 15 16.

Pratite akcije i obaveštenja na Facebook stranici kompanije Auto stakla Ivanić. Budite blagovremeno obavešteni o svim novim uslovima i pogodnostima za klijente.