Radno vreme – Obaveštenje!

U skladu sa novonastalom situacijom u zemlji obaveštavamo sve klijente da će svi servisni centri od ponedeljka 23. marta raditi do 15h, a subotom neće raditi.

Ova izmena radnog vremena je važeća do daljnjeg. Kompanija Auto stakla Ivanić će svoje poslovanje kao i radno vreme usaglašavati sa uslovima i situacijom u zemlji.

U svim servisima kompanije Auto stakla Ivanić možete dobiti usluge zamene vetrobrana (šoferšajbne), popravke tj. reparacije auto stakla najsavremenijom opremom, kalibracije auto stakla ADAS, zamene retrovizorskog stakla, kao i zatamnjivanje auto stakla. Mere zaštite na radu su preduzete u skladu sa preporukama prevencije širenja zaraze virusa „COVID-19“

Radno vreme – obaveštenje!

Pratite Facebook stranicu kompanije Auto stakla Ivanić. Budite blagovremeno obavešteni o radnom vremenu naših servisa kao i novim akcijama i uslovima za klijente. Kompanija Auto stakla Ivanić komunikaciju sa klijentima obavlja i putem društvenih mreža a sve sa ciljem pružanja još bolje usluge našim cenjenim klijentima.

Kompanija Auto stakla Ivanić je u skladu sa preporukama ponašanja u situacijama vanrednog stanja prilagodila uslove rada u svim servisnim centrima i usaglasila sa merama prevencije širenja zaraze virusa “COVID-19”. Primenjeni su savremeni standardi zaštite zaposlenih na radu u uslovima epidemiološke situacije. Povećane su mere higijene, obezbeđena zaštitna oprema za rad i sredstva za dezinfekciju za zaposlene i za posetioce.

Kompanija Auto stakla Ivanić