Usluge i cenovnik

usluge-auto-stakla-ivanic

Auto-stakla Ivanić / Usluge zamene i popravke auto stakla / cenovnik auto stakla

Servis za ugradnju auto-stakla, br.1 u Srbiji, koji vrši brzu i kvalitetnu popravku i zamenu auto stakla na svim tipovima vozila.

Servisi Auto stakla Ivanić:

Auto stakla Beograd – Dušanovac

Auto stakla Novi Sad

Auto stakla Beograd – Zemun

Auto stakla Novi Beograd – Arena

Auto stakla Bačka Palanka

Osnovne usluge firme su:

  • popravka (reparacija) oštećenja na auto staklu;
  • Zamena (ugradnja) auto stakla
  • zatamnjivanje stakla;
  • maloprodaja i veleprodaja originalnih auto stakala i prateće opreme;
  • zamena stakla retrovizora (lepljenjem).

Sve pomenute usluge mogu se obaviti izlaskom naših radnika na teren. Na sve usluge i proizvode Auto stakla Ivanić daju garanciju. Za vozila teretnog programa nudimo niz mogućnosti, posebno za one koji se nalaze na putevima i kojima je brzina zamene auto stakla i pristupačna cena od vitalnog značaja.

Cenovnik auto stakla – Za informacije o ceni auto stakla i uslugama reparacije odnosno popravke auto stakla pozovite Auto stakla Ivanić besplatan call centar 0800/14-15-16 i dobićete preciznu cenu auto stakla za Vaš model vozila kao i savet u kojem servisu možete najbrže i bez dugog čekanja zameniti auto staklo.

Cene za prednja, bočna ili zadnja stakla

Oštećeno prednje, zadnje ili bočno staklo mora da se zameni, samo ukoliko reparaciju odnosno popravku nije moguće uraditi jer je oštećenje veliko.

Ukoliko su Vaša auto stakla osigurana, potrebno je prvo da napravite zapisnik u najbližoj filijali Vaše osiguravajuće kompanije i potom posetite najbliži servis Auto stakla Ivanić,  Vaša osiguravajuća kompanija pokriva štetu umesto Vas.

Ako Vaše osiguranje ne pokriva oštećenje auto stakla, nemojte da se brinete!  Ako Vaše osiguranje ne pokriva oštećenje auto stakla na vozilu, kompanija Auto stakla Ivanić Vam i dalje može pomoći. Kupcima je omogućeno da putem administrativne zabrane mogu na rate platiti troškove zamene auto stakla. Za više informacije pozovite besplatan call centar 0800/14-15-16 i informišite se o uslovima i ceni zamene auto stakla za Vaš automobil.

Zahtevi za naplatu polise osiguranja

Auto stakla Ivanić sarađuju sa svim osiguravajućim kompanijama. U svojoj ponudi ima veoma povoljne cene za popravku vertrobranskog stakla. Ukoliko su Vaša auto stakla osigurana, Vaše osiguranje nadoknađuje štetu polomljenog stakla i to direktno kompaniji Auto stakla Ivanić. Potrebno je samo da napravite zapisnik o šteti u Vašem osiguranju, Auto stakla Ivanić će Vam zameniti auto staklo ili popraviti oštećenje, a uslugu će direktno naplatiti od Vašeg osiguranja.

REPARACIJA  – POPRAVKA AUTO STAKLA

Oštećenje na šoferšajbni ukoliko se dogodi, a je manjeg obima, možete se popraviti u svim servisima Auto stakla Ivanić. Popravka auto stakla se vrši Wizziq najsavremenijim uređajima u Srbiji i to po vrlo povoljnoj ceni već od 1500 dinara, i traje od 30-60 minuta. Nakon popravke vašoj šoferšajbni se vraća čvrstoća i karakteristike koje poseduje novo originalno auto staklo.

Prikaži
Sakrij