Motogrini E:GO – Električni skuter

elektricni skuter e go

Motogrini e:go je predstavnik nove generacije urbanog transporta. Upečatljivog dizajna i specifične geometrije, e:go osvaja na prvi pogled.

Iako malih dimenzija, ovaj moderni gradski dvotočkaš ima maksimalnu brzinu 20/40kmh i realan domet do 40km kombinovane vožnje u gradskim uslovima.

Motogrini e:go je opremljen atraktivnim led svetlom, preglednom digitalnom komandnom tablom koja daje standardne informacije o napunjenosti baterije, predjenim kilometrima i slično. Pokreće da lagana izmenjiva litijumska baterija koju mozete po potrebi jednim potezom izvaditi i napuniti je na običnoj utičnici u kancelariji, kafiću ili kod kuće.

Veoma atraktivne pojave i voznih karakteristika, Motogrini e:go predstavlja potpuno nov segment gradskog transporta malim električnim vozilima a ujedno daje jedinstvenu sigurnost zbog ergonomije i udobnosti sedenja i upravljanja, dobrih karakteristika ogibljenja i kvalietnog kočionog sistema.

Za upravljanje Motogrini e:go skuterom nije potrebna vozačka dozvola, što ga čini atraktivnim i za odrasle bey vozačkog iskustva ali i za tinejdžere. Nravno, obavezna je upotreba zaštitne kacige. Kako spada u kategoriju vozila K3, ovaj atraktivni mališa se i ne registruje.

  • cena: EUR 1,250 sa PDV-om (plaćanje u dinarima po srednjem kursu NBS)
  • cena bez PDV-a je 1,042 EUR (za pravna lica koja su u sistemu PDV-a moguć odbitak poreza)

Za dodatne informacije o kupovini i samom modelu slobodno nas kontaktirajte.