Auto stakla Ivanić – Novi Beograd – Arena

IMATE DODATNIH PITANJA?
dragana@autostaklaivanic.rs
POZOVITE NAS
0800 14 15 16

Auto stakla Novi Beograd

RADNO VREME

  • Ponedeljak – Petak: 8:30 – 16:30h
  • Subota: 8:30 – 13:30h

Auto stakla Ivanić – Novi Beograd je glass servis na Novom Beogradu, koji se nalazi preko puta Beogradske arene.

U našem servisu može se obaviti zamena šoferšajbne, ugradnja i reparacija auto stakla. Tamna stakla na automobilu doprineće većoj bezbednosti putnika u vozilu, kao i većoj udobnosti. Bezbednost putnika ogleda se u tome što folija na auto staklima sprečava rasipanje auto stakla prilikom nezgode. Povećana udobnost se dobija usled smanjenja temperature u vozilu za oko 15-20 stepeni u vrelim letnjim danima.

Servis Ivanić se lako pronalazi i ima direktan prilaz sa auto puta.

Servisni centri kompanije Auto stakla Ivanić ugrađuju isključivo originalna auto stakla evropskih proizvođača. Na taj način se obezbeđuje bezbednost putnika u vozila i garancija kvaliteta svakog ugrađenog auto stakla.

U okviru servisa Auto stakla Ivanić – Novi Beograd možete obaviti besplatan pregled vašeg vetrobrana i dobiti savet od stručnog lica.

Servis poseduje i terensku službu za zamenu i reparaciju auto stakla van servisa odnosno na terenu.

Zakazivanje servisnih usluga se vrši putem besplatnog call centra kompanije 0800/14-15-16. Putem besplatnog call centra možete dobiti informacije kao što su cena auto stakla, cena šoferšajbne, cena reparacije auto stakla, cena popravke, cena zatamnjivanja auto stakla. Takođe, možete dobiti i informacije o najbližem slobodnom servisu u kojem možete obaviti zahtevanu uslugu.

Adresa
Bulevar Arsenija Čarnojevića 97a,
11 070 Novi Beograd