Auto stakla Ivanić Novi Beograd – Arena

Novi Beograd – Arena

AUTO STAKLA NOVI BEOGRAD

Auto stakla Novi Beograd - ZAMENA AUTO STAKLA

Auto stakla Ivanić - Auto stakla Novi Beograd je glass servis na Novom Beogradu, koji se nalazi preko puta Beogradske arene.

U servisu Ivanić Auto stakla Novi Beograd može se obaviti zamena šoferšajbne, ugradnja i reparacija auto stakla, zatamnjivanje auto stakla najkvalitetnijim folijama. Tamna stakla na automobilu doprineće većoj bezbednosti putnika u vozilu, kao i većoj udobnosti. Bezbednost putnika ogleda se u tome što folija na auto staklima sprečava rasipanje auto stakla prilikom nezgode. Povećana udobnost se dobija usled smanjenja temperature u vozilu za oko 15-20 stepeni u vrelim letnjim danima.

Servis Ivanić Auto stakla Novi Beograd se lako pronazi i ima direktan prilaz sa auto puta.

Servisni centri kompanije Auto stakla Ivanić ugrađuju isključivo originalna auto stakla evropskih proizvođača. Na taj način se obezbeđuje bezbednost putnika u vozila i garancija kvaliteta svakog ugrađenog auto stakla.

U okviru servisa Auto stakla Ivanić Novi Beograd možete obaviti besplatan pregled vašeg vetrobrana i dobiti savet od stručnog lica.

Ivanić Auto stakla Novi Beograd - poseduju i terensku službu za zamenu i reparaciju auto stakla van servisa odnosno na terenu.

Zakazivanje servisnih usluga se vrši putem besplatnog call centra kompanije 0800/14-15-16. Putem besplatnog call centra možete dobiti informacije kao što su cena auto stakla, cena šoferšajbne, cena reparacije auto stakla, cena popravke, cena zatamnjivanja auto stakla. Takođe, možete dobiti i informacije o najbližem slobodnom servisu u kojem možete obaviti zahtevanu uslugu.

 

Bulevar Arsenija Čarnojevića 69đ,
11 070 Novi Beograd

TELEFONI:

+381 11 655 7992
+381 11 2281 376

E-MEJL:
dragana@autostaklaivanic.rs

RADNO VREME
Ponedeljak - Petak: 8.30-16.30h
Subota: 8.30-13.30h

Prikaži
Sakrij