Kalibracija auto stakla

Auto stakla Ivanić | Servis


Kalibracija auto stakla - Prvi u SrbijiKalibracija auto stakla – Auto stakla Ivanić – prvi u Srbiji – centar za kalibraciju vetrobranskog stakla – nudi kalibraciju vetrobranskog stakla, projekcije i preglede za sva vozila koja sadrže ADAS sistem kamera.

Ponosni smo što imamo vrhunsku tehnologiju i vrhunski obučene zaposlene za pružanje najsigurnijih usluga kalibracije vetrobrana u Srbiji.

Na modernim modelima vozila godišta 2016. i novijim vozilima, ADAS je postao sigurnosni standard i nastaviće se širiti u automobilskoj industriji. Ako je vaše vetrobransko staklo zamenjeno ili ako je kamera poremećena, potrebno je kalibrirati sistem ADAS kamere.

Šta je ADAS?

ADAS je skraćenica od Advanced Driver (s) Assistance Sistems i predstavlja napredni sistem za asistenciju vozačima. Osnovni cilj upotrebe ADAS sistema u vozilu je povećanje bezbednosti vozača i putnika.

Pomoć vozaču od strane ADAS sistema se ogleda u automatskom detektovanju opasnosti na putu ili onih koje nastaju usled ljudske greške. S obzirom da je bezbednost uvek na prvom mestu, neophodna je redovna kalibracija ADAS sistema u vozilu.
Primeri ADAS aplikacija su:
  • Upozorenje o napuštanju trake
  • Upozorenje o sudaru
  • Monitoring slepe tačke
  • Asistencija pri parkiranju
  • Kooperativno-adaptivni tempomat
  • Detekcija saobraćajnih znakova
  • Automatska kontrola vožnje
  • Zaštita pešaka - automatsko kočenje
  • Kontrola prednjih svetala
parallax background

Pregledom se utvrđuje stanje ADAS sistema na Vašem vozilu, nakon čega je potrebno uraditi kalibraciju kako bi se sve nepravilnosti ispravile. Nakon toga dobijate izveštaj o stanju Vašeg vozila.

Cena kalibracije auto stakla (ADAS sistema) zavisi od vrste vozila i modela. Za sve precizne informacije pozovite kontakt centar 0800/14-15-16 i dobićete cenu pregleda i kalibracije za Vaše vozilo. Ujedno možete i zakazati pregled i kalibraciju auto stakla u željenom servisnom centru kompanije Auto stakla Ivanić.

Kako možemo dobiti ponovo kalibriran vetrobran?

Kada se zameni vetrobran, kameru treba ukloniti iz nosača i isključiti iz automobila. Po završetku zamene, kamera treba ponovo da se poveže i ponovo kalibriše. Ako to ne uradi instalater, moraćete da odete do prodavca da bi vozilo bilo kalibrisano.

Mi vam omogućavamo sve na jednom mestu! Zamenu auto stakla i ponovnu kalibraciju vetrobranskog stakla.

Auto stakla Ivanić – centar za kalibraciju vetrobrana – je jedina kompanija u Srbiji sa sposobnostima, tehničkim znanjem i ekspertizom za kalibraciju novih ADAS vetrobrana bezbedno i ispravno. Opasno je zameniti vetrobran i preskočiti postupak ponovne kalibracije.

Kada birate servisni centar, obavezno izaberite kompaniju koja je tehnički obučena i opremljena za ponovnu kalibraciju ADAS vetrobrana. Kontaktirajte nas kako biste zakazali sastanak ili saznali više o ADAS kalibraciji vetrobrana. Pratite Facebook stranice kompanije Auto stakla Ivanić i budite blagovremeno obavešteni o svim akcijama i novitetima iz oblasti industrije auto stakla.


Pogledajte još: