Prodajna mreža

Prodajna mreža Auto stakla Ivanić | Novi Sad | Beograd

Prodajna mreža širom Srbije


Auto-stakla Ivanić – prodajna mreža firme Auto-stakla Ivanić rasprostranjena je širom Srbije i u Bosni i Hercegovini. Naša auto stakla možete kupiti, ugraditi i popraviti u više od 50 gradova širom Srbije. Auto stakla Ivanić glass servisu, kao i glass servisima sa kojima sarađujemo, možete izvršiti brzu i kvalitetnu ugradnju auto stakla, popravku odnosno reparaciju auto stakla, zamenu auto stakla, kao i zatamnjivanje auto stakla.

Ugrađuju se isključivo originalna auto stakla na svim tipovima vozila. Sve usluge koje nudimo mogu se obaviti i izlaskom naših radnika na teren. Na sve usluge i proizvode kompanija Auto stakla Ivanić daje garanciju.

Opremljenost servisnih centara

Servisni centri Auto stakla Ivanić opremljeni su za zamenu šoferšajbne, auto stakala, reparaciju odnosno popravku auto stakla, zatamnjivanje auto stakla. Stručna lica će Vam pružiti sve potrebne informacije u vezi sa održavanjem auto stakla, kao i zamenom ili popravkom auto stakla. Reparacija auto stakla se radi najsavremenijom opremom u svetu Wizziq, koji kompanija Auto stakla Ivanić distribuira i prodaje na prostoru Srbije i regiona. Servisni centri imaju razvijenu terensku službu. Na taj način se zamena ili reparacija auto stakla može obaviti i van servisnog centra odnosno na terenu.

Zakazivanje zamene auto stakla odnosno reparacije auto stakla

Kompanija Auto stakla Ivanić ima centralni call centar 0800/14-15-16 koji je besplatan za korisnike. Putem ovog broja korisnici usluga mogu dobiti sve neophodne informacije  kao što su: cena šoferšajbne odnosno cena auto stakla, cena ugradnje auto stakla, cena reparacije auto stakla, kao i zakazati servis u njemu najbližem servisu. Servis auto stakla ne traje dugo, tako da reparacija traje od 30 do 60 minuta, a zamena auto stakla u proseku oko sat do dva časa.

Mreža servisa

Novi Sad

Naš servis u Novom Sadu

Novi Beograd

Naš servis na Novom Beogradu

Zemun

Naš servis u Zemunu

Bačka Palanka

Naš servis u Bačkoj Palanci

Vrbas

Naš servis u Vrbasu