Auto stakla Ivanić Novi Sad

Novi Sad

Auto stakla Novi Sad

Auto stakla Ivanić - Auto stakla Novi Sad je sedište i logistički centar kompanije Auto stakla Ivanić. U okviru sedišta, nalazi se regionalno najmoderniji i najveći servisni centar za ugradnju auto stakla, zamenu  auto stakla, popravku auto stakla. Pored zamene i reparacije, servis nudi i usluge zatamnjivanja auto stakla najkvalitetnijim folijama an tržištu.  Vaše vozilo dobiće potpuno novi izgled, a bezbednost i udobnost biće povećane. Auto folije utiču na bezbednost tako što se smanjuje mogućnost rasipanja auto stakla prilikom nezgode. Dok udobnost putnika je izuzetno poboljšana, jer se temperatura u vrelim letnjim danima smanjuje i do 20 stepeni. U svim servisnim centrima kompanije Auto stakla Ivanić ugrađuju se isključivo originalna auto stakla evropskih proizvođača. Na taj način se garantuje sigurnost putnika u vozilu, kao i obezbeđuje garancija kvaliteta svakog ugrađenog auto stakla.

Servis Auto stakla Novi Sad je tehnički opremljen za rad sa putničkim vozilima, kao i sa vozilima iz autobuskog, kamionskog i teretnog programa.

U sklopu servisnog centra Ivanić Auto stakla Novi Sad nalazi se i najveći magacin auto stakla u Srbiji, sa lagerom od preko 30.000 auto stakala.

U okviru servisa auto stakla Novi Sad možete obaviti besplatan pregled vetrobranskog stakla Vašeg vozila i dobiti savet stručnog lica.

Mojkovačka 9-11, 21 000
Novi Sad, Srbija

TELEFONI:

+381 21 64 10 022
+381 21 41 92 15
+381 21 64 11 756

E-MEJL:
dragana@autostaklaivanic.rs

RADNO VREME
Ponedeljak-Petak: 8.00 - 16.00h
Subota: 8.00 - 13.00h

Prikaži
Sakrij