Auto stakla Ivanić – Novi Sad

IMATE DODATNIH PITANJA?
dragana@autostaklaivanic.rs
POZOVITE NAS
0800 14 15 16

Auto stakla Novi Sad

RADNO VREME

  • Ponedeljak – Petak: 8:00 – 16:00h
  • Subota: 8:00 – 13:00h

Auto stakla Ivanić – Auto stakla Novi Sad je sedište i logistički centar kompanije Auto stakla Ivanić. U okviru sedišta, nalazi se regionalno najmoderniji i najveći servisni centar za ugradnju auto stakla, zamenu auto stakla, popravku auto staklaPored zamene i reparacije, servis nudi i usluge zatamnjivanja auto stakla najkvalitetnijim folijama an tržištu.

Vaše vozilo dobiće potpuno novi izgled, a bezbednost i udobnost biće povećane. Auto folije utiču na bezbednost tako što se smanjuje mogućnost rasipanja auto stakla prilikom nezgode. Dok udobnost putnika je izuzetno poboljšana, jer se temperatura u vrelim letnjim danima smanjuje i do 20 stepeni.

U svim servisnim centrima kompanije Auto stakla Ivanić ugrađuju se isključivo originalna auto stakla evropskih proizvođača. Na taj način se garantuje sigurnost putnika u vozilu, kao i obezbeđuje garancija kvaliteta svakog ugrađenog auto stakla.

Servis Ivanić Novi Sad je tehnički opremljen za rad sa putničkim vozilima, kao i sa vozilima iz autobuskog, kamionskog i teretnog programa.

U sklopu servisnog centra Ivanić u Novom Sadu nalazi se i najveći magacin auto stakla u Srbiji, sa lagerom od preko 30.000 auto stakala.

U okviru servisa u Novom Sadu možete obaviti besplatan pregled vetrobranskog stakla Vašeg vozila i dobiti savet stručnog lica.

Adresa
Mojkovačka 9-11, 21 000
Novi Sad, Srbija