Lepljenje stakla za automobile

Auto stakla Ivanić | Servis


Lepljenje auto stakla | Ugradnja auto staklaLepljenje i ugradnja stakla za automobile – Naš izbor proizvoda za lepljenje vetrobranskih stakala!

U slučaju kada je potrebno zameniti jedan tako važan deo automobila, to treba učiniti sa istom pažnjom i kvalitetom standarda kao kada je vozilo prvi put proizvedeno.

Danas, šoferšajbna i druga stakla na automobilu igraju sve značajniju ulogu kada se radi o sigurnosti automobila jer deluju kao:

  • Direktan sigurnosni deo;
  • Oslonac pri aktivaciji vazdušnih jastuka;
  • Konstruktivni element bitan za strukturnu stabilnost cele karoserije vozila;
  • Zaštita od predmeta u letu.


Ugradnja stakla za automobile

Za lepljenje auto stakla koristimo najkvalitetnije lepkove poslednje generacije, renomiranih poizvođača Sika i Henkel. Performanse proizvoda ispunjavaju Euro NCAP standard ocenjivanja, najviši evropski sigurnosni standard za proizvodnju i popravku vozila.
 
Ovi lepkovi su jednostavni za nanošenje: ne razvlače se, imajuu dobru otpornost na sleganje, nanose se hladni sa bilo kojom opremom za nanošenje. Sigurnost: vreme odvoženja vozila nakon zamene auto stakla, prema američkom FMVSS standardu je 1h, vreme odvoženja prema Euro NCAP standardu je 4h.

Prednosti: Mnoga moderna vozila dobijaju pet zvezdica na Euro NCAP sigurnosnom testu. Na automobilskom tržištu, najbitnije je da će nakon radova kao što je ugradnja auto stakla, vozilo i dalje biti nagrađeno sa pet zvezdica na Euro NCAP testu.

Auto stakla Ivanić u svim servisnim centrima (Auto stakla Novi SadAuto stakla NoviBeogradAuto stakla ZemunAuto stakla Bačka Palanka) koriste isključivo najkvalitetnije lepkove kao i originalna auto stakla.


Pogledajte još: