Lepljenje stakla za automobile

lepljenje-auto-stakla

Lepljenje stakla za automobile

LEPLJENJE AUTO-STAKLA | AUTO STAKLO | NOVI TEROSTAT 8597 HMLC

Lepljenje stakla za automobile – Naš izbor proizvoda za lepljenje vetrobranskih stakala!

Danas, šoferšajbna i druga stakla na automobilu igraju sve značajniju ulogu kada se radi o sigurnosti automobila jer deluju kao:

  • Direktan sigurnosni deo;
  • Oslonac pri aktivaciji vazdušnih jastuka;
  • Konstruktivni element bitan za strukturnu stabilnost cele karoserije vozila;
  • Zaštita od predmeta u letu.

U slučaju kada je potrebno zameniti jedan tako važan deo automobila, to treba učiniti sa istom pažnjom i kvalitetom standarda kao kada je vozilo prvi put proizvedeno.

Terostat 8597 HMLC lepak donosi jedan novi nivo kvaliteta kada je u pitanju zamena vetrobrana: prvi jednokomponentni poliuretan koji se nanosi hladan, sa vremenom odvoženja od 1h – prema FMVSS i 4h prema NCAP bezbednosnom standardu.

Novi Terostat 8597 HMLC – za lepljenje auto stakala na svim vrstama vozila, u skladu sa specifikacijama proizvođača automobila! Performanse proizvoda ispunjavaju Euro NCAP standard ocenjivanja, najviši evropski sigurnosni standard za proizvodnju i popravku vozila.

Lepljenje stakla za automobile

Jednostavan za nanošenje: ne razvlači se, dobra otpornost na sleganje, nanosi se hladan sa bilo kojim opremom za nanošenje.

Sigurnost: vreme odvoženja vozila nakon zamene auto stakla, prema američkom FMVSS standardu je 1h, vreme odvoženja prema Euro NCAP standardu je 4h

Prednosti: Mnoga moderna vozila dobijaju pet zvezdica na Euro NCAP sigurnosnom testu. Na automobilskom tržištu, najbitnije je da će nakon popravke a posebno nakon zamene vetrobrana, vozilo i dalje biti nagrađeno sa pet zvezdica na Euro NCAP testu.

Novi Terostat 8597 HMLC garantuje održanje obećanja od pet zvezdica!

Auto stakla Ivanić u svim servisnim centrima (Auto stakla Novi Sad; Auto stakla NoviBeograd; Auto stakla Zemun; Auto stakla Bačka Palanka) koriste isključivo najkvalitetnije lepkove kao i originalna auto stakla.

Prikaži
Sakrij