Partner klub

Ekskluzivni partneri kompanije
Auto stakla Ivanić:

Bor

SZR Auto-Servis “Neša”,
Tome Milovanovića 10, Bor
064/115-10-84

kikinda 1Nela & Dule

Kikinda

Nela & Dule,
Đure Jakšića 98, Kikinda
061/208-06-26

atriumAtrium Cars

Kragujevac

Atrium Cars,
Vojvodjanska bb, Kragujevac
065/999-79-74

sombor partner klub autostaklaivanicAuto Centar Gladić

Sombor

Auto Centar Gladić,
Kosovska 44, Sombor
069/689-968

glasser 2Glasser Servis DOO

Subotica

Glasser Servis DOO,
Kireška 109, Subotica
024/580-980, 063/680-580

cuprija 1Auto Glass PR

Ćuprija

Auto Glass PR,
Živote Stanisavljevića 6/A, Ćuprija
060/599-99-92

Poštovani saradnici,

Nakon dve decenije poslovanja kompanija Auto stakla Ivanić može da se pohvali mrežom ekskluzivnih partnera koji su svojim doprinosom i izuzetnom saradnjom zasluženo postali ekskluzivni članovi PARTNER KLUBA naše kompanije.

Kroz koncept saradnje PARTNER KLUB kompanija Auto stakla Ivanić, koja je inače lider u Srbiji već niz godina, učvrstila je svoju lidersku poziciju. Prodajna mreža je proširena uz poštovanje standarda poslovanja, koje je kompanija Auto stakla Ivanić godinama gradila i neguje.

Prednost PARTNER KLUB koncepta ogleda se u tome što je klijentima pružena sigurnost pri izboru najbližeg servisa auto stakla. Pozivanjem besplatnog call centra kompanije Auto stakla Ivanić, operateri će Vas uputiti u najbliži servisni centar kompanije Auto stakla Ivanić ili u servis iz mreže Partner klub članova.

Ceo koncept je nastao iz želje da kompanija Auto stakla Ivanić svim klijentima pruži sigurniju i kvalitetniju uslugu. Članovi Partner kluba su servisni centri koji imaju ekskluzivni ugovor sa našom kompanijom. Odabirom servisa iz Partner klub mreže klijent je  bezbedan da će dobiti originalno evropsko auto staklo koje će biti ugrađeno u njegovo vozilo. Takođe, važno je pomenuti i segment stručnosti, jer je kompanija Auto stakla Ivanić ugovore sklopila isključivo sa partnerima koji su svojim radom, edukacijama i stručnošću pokazali spremnost da postanu članovi Partner kluba. Članove Partner klub mreže možete pronaći na listi eksluzivnih partnera na našem veb sajtu.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate