Partner klub

PARTNER KLUB


Poštovani saradnici,

Nakon dve decenije poslovanja kompanija Auto stakla Ivanić može da se pohvali mrežom ekskluzivnih partnera koji su svojim doprinosom i izuzetnom saradnjom zasluženo postali ekskluzivni članovi PARTNER KLUBA naše kompanije.

Kroz koncept saradnje PARTNER KLUB kompanija Auto stakla Ivanić, koja je inače lider u Srbiji već niz godina, učvrstila je svoju lidersku poziciju. Prodajna mreža je proširena uz poštovanje standarda poslovanja, koje je kompanija Auto stakla Ivanić godinama gradila i neguje.

Prednost PARTNER KLUB koncepta ogleda se u tome što je klijentima pružena sigurnost pri izboru najbližeg servisa auto stakla. Pozivanjem besplatnog call centra kompanije Auto stakla Ivanić, operateri će Vas uputiti u najbliži servisni centar kompanije Auto stakla Ivanić ili u servis iz mreže Partner klub članova.

Ceo koncept je nastao iz želje da kompanija Auto stakla Ivanić svim klijentima pruži sigurniju i kvalitetniju uslugu. Članovi Partner kluba su servisni centri koji imaju ekskluzivni ugovor sa našom kompanijom. Odabirom servisa iz Partner klub mreže klijent je  bezbedan da će dobiti originalno evropsko auto staklo koje će biti ugrađeno u njegovo vozilo. Takođe, važno je pomenuti i segment stručnosti, jer je kompanija Auto stakla Ivanić ugovore sklopila isključivo sa partnerima koji su svojim radom, edukacijama i stručnošću pokazali spremnost da postanu članovi Partner kluba. Članove Partner klub mreže možete pronaći na listi eksluzivnih partnera na našem veb sajtu.


Ekskluzivni partneri kompanije
Auto stakla Ivanić:

Kikinda: Nela & Dule, Đure Jakšića 98, Kikinda, 061 208 0626

Subotica: Glasser Servis DOO, Kireška 109, Subotica, 024 580 980, 063 680 580


Pratite nas na Facebook stranici Auto stakla Ivanić i saznajte sve novitete iz oblasti auto stakla, kao i informacije vezane za prodajne akcije kompanije.

Prikaži
Sakrij