Da li imate osigurana stakla?

Da li imate osigurana auto stakla? Kompanija Auto stakla Ivanic posebnu pažnju posvećuje saradnji sa osiguravajućim društvima koja klijentima obezbeđuje mogućnost osiguranja auto stakla. Na taj način vlasnici vozila imaju pokriće troškova zamene auto stakla u slučaju nezgode u kojoj su oštećena stakla na automobilu.

Šta ukoliko niste osigurali stakla na automobilu?

Ukoliko su Vam auto stakla osigurana, kompletnu uslugu možete završiti direktno u servisu Auto stakla Ivanić. Usluga kao takva čini Vam život lakšim i tretira se kao popravka auto stakla bez komplikacija. Međutim, vrlo se često dešava da u situacijama nezgode auto stakla nisu osigurana.  U takvim situacijama takođe postoji rešenje. Ukoliko Vaša polisa osiguranja ne uključuje pokriće u slučaju oštećenja auto stakla, kompanija Auto stakla Ivanić Vam može pomoći. U tim okolnostima potrebno je pozvati call centar kompanije Auto stakla Ivanić putem besplatnog poziva 0800 14 15 16 i konsultovati se sa savetnikom prodaje.

Naplata polise osiguranja auto stakla

Kompanija Auto stakla Ivanić ima dugogodišnju saradnju sa skoro svim osiguravajućim društvima.  Sa nekim osiguranjima postoji mogućnost i prijave i procene štete direktno u servisima Auto stakla Ivanić, što je značajan napredak u radu sa osiguranjima. Takva mogućnost rada obezbeđena je isključivo najvećim i najpouzdanijim kompanijama koje posluju po evropskim standardima. Auto stakla Ivanić spadaju u kategoriju takvih kompanija.

Ako su auto stakla na vašem vozilu osigurana, odabrano osiguranje će nadoknaditi nastalu štetu ukoliko se desi nezgoda i nastane kvar. Veliki je značaj polise osiguranja posebno u situacijama velikih oštećenja vozila.

Osigurana auto stakla – Kada se nezgoda dogodi, ono što je potrebno jeste da napravite zapisnik o šteti u vašem osiguranju ili u servisima Auto stakla Ivanić (zavisno od osiguranja koje imate). U našem servisu možete izvršiti popravku auto stakla ili uraditi zamenu. Naplata troškova zamene auto stakla bez Vašeg učešća će biti regulisana direktno sa osiguranjem.

Za slučaj da imate dodatnih pitanja u vezi sa osiguranjem auto stakla, molimo Vas da pozovete besplatan call centar kompanije Auto stakla Ivanić 0800 14 15 16. Na taj način možete dobiti sve potrebne informacije iz oblasti auto stakala.