Motogrini E:PSILON – Električni skuter

epsilon elektricni skuterMotogrini e:psilon predstavlja tehnološki iskorak Motogrini električnih vozila, baziran na naprednom MLS prednjem vešanju, gde se težište napred prebacuje na 2 točka, sa mogućnošću promene ugla vozila pri vožnji u krivinama, čime se čuva upravljivost kao na klasičnim dvotočkašima, a povećava stabilnost i kočione sposobnosti.

U e:psilon se standardno ugrađuju sa unapređenim baterijskim sistemom najnovije generacije (Carbon Fiber Graphine, 27Ah), čime je obezbeđen veoma dugačak životni vek baterija od čak 650 punih ciklusa (4-5 godina eksploatacije).

Posebna pogodnost je prisustvo 5-modnog prekidača za različite modove vožnje (3 brzine: low, high i sport, parking i reverse), radi uštede baterije u cilju povećanja dometa i poboljšanja voznih karakteristika vozila.

Vreme za budućnost je sada.

Homologacija Agencije za bezbednost saobraćaja kategorije vozila L2, što čini i najveću prednost modela e:psilon u odnosu na sve ostale – mogućnost da njime upravlja bilo koje punoletno lice sa položenom B kategorijom, neovisno po kom je pravilniku polagalo, samo uz obaveznu upotrebu zaštitne kacige.

  • cena: EUR 3,490 sa PDV-om (plaćanje u dinarima po srednjem kursu NBS)

Za dodatne informacije o kupovini i samom modelu slobodno nas kontaktirajte.