Evo zašto nije svejedno koji ćete vetrobran ugraditi

Nakon odluke da se pooštre kriterijumi na tehničkom pregledu, mnoge „sitnice“ koje su se tolerisale na automobilu, više se ne tolerišu. U skladu sa tim zamena vetrobrana je sve učestalija. S obzirom na to da postoje oprečna mišljenja o tome da li je svejedno ili ne ugraditi polovan vetrobran, u nastavku teksta ćemo vam razrešiti dilemu. 

 

Koja je cena zamene vetrobrana?  

U našoj kompaniji ćete pronaći najveći lager vetrobrana na tržištu, koji broji preko 40. 000 auto stakala. Cena zamene kompletnog vetrobrana je složena, jer zavisi od vrste, tipa i modela vetrobrana, kao i od opreme samog automobila. Cene, variraju tako da odstupanja mogu da budu značajna. Kako je i sama oprema automobila raznolika u skladu sa tim se određuje i cena vetrobrana. Izuzetek su situacije kada je reč o rasprodaji auto stakala kada se prodaju samo određeni modeli šoferšajbni.

Ukoliko baš insistirate da proverite cenu šoferšajbne, pre dolaska u auto centar možete se obratiti našem call centru. Ljubazni operateri će vam reći tačan iznos za određini automobil, prema broju šasije. Takođe, putem besplatnog poziva na broj 0800/ 14-15-16 možete zakazati termin u najbližem servisnom centru Auto stakla Ivanić. 

Koliko je sigurno kupiti polovan vetrobran?

Dilema mnogih vozača je upravo ta – da li je isplativo kupiti polovan vetrobran koji je skinut sa nekog uništenog ili pokvarenog automobila? Koliko god vam na prvi pogled takav vetrobran delovao kao idealan za vaš automobil, uvek je moguće da na njemu postoje skoro nevidljiva oštećenja koja se ubrzo mogu razviti u mnogo veća. U Kompaniji Auto stakla Ivanić prodajemo originalna evropska stakla, upravo ona koja se ugrađuju prilikom prve ugradnje i imaju isti takav kvalitet. 

Važno je da postavite vetrobran koji fabrika predviđa prvom ugradnjom

Često se dešava da vozači insistiraju da ugrade najjeftiniji vetrobran, bez obzira što imaju automobil sa bogatom opremom. Takvi vetrobrani, za razliku od fabrički pravljenih nemaju senzore ili čak i ako ih imaju, nisu usklađeni sa opremom tog vozila. U Auto servisu Ivanić, isključivo se ugrađuju originalni vetrobrani pravljeni po svim fabričkim specifikacijama. To je izuzetno važno prvenstveno iz bezbedonosnih razloga.

S obzirom na to da naša kompanija posluje sa najvećim evropskim proizvođačima originalnih auto stakala, poštujemo evropske standarde, što klijentima garantuje sigurnost. Takođe, prilokm zamene šoferšajbne važno je proveriti garanciju koja se dobija uz samu zamenu auto stakla. 

Garancija koju nudimo u kompaniji Auto stakla Ivanić, prilikom ugradnje vetrobrana, odnosi se na bezbednost usluge koja obezbeđuje da staklo ne prelama svetlost, ne emituje dioptrijsku razliku kao i da neće biti curenja u kabini. Iz svega možemo jasno izvesti zaključak da je jedino pravo rešenje, ugraditi vetrobran koji je fabrika predvidela prilikom prve ugradnje.