Guardian Automotive auto stakla

Guardian Automotive – fokus na industrijska partnerstva

Sam naziv kompanije je promenjen, pa se sada zovu Autoglas Opco Vertiebs GMBH. Guardian Automotive ima bogatu istoriju, dugu 85 godina. Kao kompanija koja posluje uz veliko iskustvo, fokusira se na kreiranje vrhunskih stakala i pružanje ekspertnih usluga u automobilskoj industriji. Radi se o poznatoj kompaniji, koja je dugogodišnji i pouzdani partner mnogim industrijskim proizvođačima automobila širom sveta. Guardian Automotive, odnosno Auto Glas Opco Vertiebs GMBH, poseduje ogromne kapacitete za isporuku proizvoda i usluga u automobilskoj industriji. Zahvaljujući bogatom iskustvu i ekspertizi svog tima, kompanija neprekidno unapređuje svoje poslovanje. Predstavlja veliki biznis koji može da obezbedi sve potrebne resurse za tržište. Takođe, kontinuirano posvećuje pažnju, brigu i podršku kupcima, bez obzira na kom delu sveta se kupci nalaze. 

Cilj kojim se vodi mladi i profesionalni tim, jeste biti preferirani dobavljač automobilskog rezervnog stakla, vrhunskog i prepoznatljivog kvaliteteta, među velikim brojem konkurenata. Guardian auto stakla se jednostavno razlikuju od drugih. Lokalni pogoni proizvodnje svetske klase i razvijena mreža distribucije širom Evrope, pružili su mogućnost da obimi prodaje dostignu neverovatan nivo. Guardian Automotive je jedini i najveći proizvođač čiji je fokus proizvodnja i distribucija za aftermarket, odnosno zamenska stakla (Automotive Replacment Glass – AGR).

Guardian se orijentiše na proizvode i tržište automobilske industrije

Guardian Automotive istražuje potrebe industrije i spreman je da u svakom trenutku ispuni sve sadašnje i buduće zahteve. Kao jedan od vodećih dobavljača raznolikih rešenja za staklo, ima enormne resurse i mogućnosti za kontinuirana ulaganja. Velika prednost na tržištu je i dizajn, koji se unikatno kreira zahvaljujući kompetentnim zaposlenima i njihovom „oku za detalje“. Guardian auto stakla su jedan od osnovnih proizvoda,  a kreira se više od 6.000 specifičnih delova u ovoj oblasti. Svi proizvodi su svrstani u sledeće grupe:

  • Vetrobranska stakla;
  • Zadnja svetla za automobile i kamione;
  • Bočna svetla za automobile i kamione.

Primarna orijentacija kompanije odnosi se na proizvodnju najkvalitetnijih vetrobranskih stakala. U tom pogledu, Guardian auto stakla su osnovni proizvod namenjen automobilskom tržištu. Svaki tip stakala kreira se u skladu sa predviđenim evropskim i međunarodnim standardima. Koriste se isključivo pouzdani i sigurnosni materijali za proizvodnju stakala. Guardian auto stakla mogu biti ugrađena u automobile tokom njihovog sklapanja, ili kao zamenska rešenja postojećih stakala, ukoliko su dotrajala ili oštećena. Fokus na zamenska stakla usklađen je sa svim standardima, pravilima i principima poslovanja. Kvalitet, bezbednost i sigurnost su imperativ poslovanja, uz razvoj adekvatnog sistema distribucije. Karakteristike koje ima proizvodnja Guardian auto stakla jesu vrlo često uvođenje inovacija, realizacija naprednih ideja i potpuno novih proizvoda namenjenih automobilskoj industriji. Svaki tip Guardian auto stakala proizvodi se u skladu sa Uredbom Ujedinjenih nacija – R43, o materijalima za sigurnosno staklo. Uz to, pojedinačni proizvodi se stvaraju uz poštovanje evropskog ECE standarda, koji je registrovan u Ministarstvu saobraćaja u Americi.

Guardian Automotive posvećeno pristupa tržištu i distrubuciji

Guardian auto stakla karakteriše razvijena mreža distribucije širom sveta. Fleksibilnost u procesima proizvodnje, brzina, efektivnost i kvalitet u isporuci ključna je prednost na tržištu, koja čini da Guardian Automotive bude više nego konkurentan. Mogućnost da se ispune svi industrijski standardi za blagovremenu isporuku serviserima za auto-stakla i pruži podrška u distribuciji, rezultirala je velikim obimima prodaje. Temeljan razvoj biznisa zasniva se na dugoročnim ugovorima i uspešnom saradnjom sa svim partnerima.

Guardian Automotive kvalitetno ispunjava potrebe distributera i montažera, uz isporuku proizvoda vrhunskih performansi. Aktivna ulaganja u inovacije automobilske industrije učinila su da Guardian auto stakla budu proizvod koji je danas poznat svakom auto servisu, i naravno vozačima automobila u našoj zemlji.

Za sve informacije o prodaji i asortimanu budite slobodni da nas kontaktirate