Guardian Automotive auto stakla

Snažan fokus na pružanje vrhunske usluge korisnicima, Guardian Automotive uspešno ostvaruje više od 85 godina. Kompanija koja je dugogodišnji, pouzdani i partner sa bogatim iskustvom mnogim industrijskim kompanijama širom sveta, ima ogromne kapacitete za isporuku proizvoda i usluga. Dovoljno je veliki biznis da obezbedi sve potrebne resurse automobilskoj industriji, a ujedno dovoljno mali da posveti pažnju, brigu i podršku svojim kupcima, gde god se oni nalazili. 

Guardian Automotive – fokus na industrijska partnerstva

Cilj kojim se vodi mladi i profesionalni tim, jeste biti preferirani dobavljač automobilskog rezervnog stakla, vrhunskog i prepoznatljivog kvaliteteta. Guardian auto stakla se razlikuju od drugih. Lokalni pogoni proizvodnje svetske klase i razvijena mreža distribucije širom Evrope, omogućila je da obimi prodaje dostignu neverovatan nivo. Guardian Automotive je jedini proizvođač čiji je fokus proizvodnja i distribucija rezervnog stakla za automobile (Automotive Replacment Glass – AGR). 

Guardian se orijentiše na proizvode i tržište automobilske industrije

Guardian Automotive razume potrebe industrije i spremna je da u svakom trenutku ispuni sve trenutne i buduće zahteve. Kao jedan od vodećih dobavljača raznolikih rešenja za staklo, ima enormne resurse i mogućnosti za kontinuirana ulaganja, uz neverovatno „oko za detalje“. Guardian auto stakla su jedan od osnovnih proizvoda,  a proizvodi se više od 6.000 specifičnih delova u ovoj oblasti. Ti proizvodi su svrstani u sledeće grupe: 

  • Vetrobranska stakla;
  • Zadnja svetla za automobile i kamione;
  • Bočna svetla za automobile i kamione:

Primarna orijentacija je ka proizvodnji fenomenalnih vetrobranskih stakala, a u tom pogledu Guardian auto stakla su osnovni proizvod namenjen automobilskom tržištu. Svaki tip stakala kreira se u skladu sa predviđenim evropskim i međunarodnim standardima za sigurnosne materijale za zastakljivanje. Kako se Guardian auto stakla formiraju kao predmet zamene postojećih, tako je i fokus na zamenska stakla usklađen sa svim standardima, pravilima i principima poslovanja. Kvalitet, bezbednost i sigurnost su imperativ poslovanja, uz pažnju na adekvatan sistem distribucije. Karakteristika koju imaju Guardian auto stakla, jesu vrlo često uvođenje inovacija, realizacija naprednih ideja i potpuno novih proizvoda namenjenih automobilskoj industriji. Svaki tip Guardian auto stakla proizvodi se u skladu sa Uredbom Ujedinjenih nacija – R43, o materijalima za sigurnosno zastakljivanje. Uz to, svaki proizvod se stvara uz poštovanje evropskog ECE standarda, što je registrovano u Ministarstvu saobraćaja u Americi.

Guardian Automotive posvećeno pristupa tržištu i distrubuciji

Guardian auto stakla i svetla karakteriše razvijena mreža distribucije svakog proizvoda. Fleksibilnost u procesima proizvodnje, brzina, efektivnost i kvalitet u isporuci ključna je prednost na tržištu, koja čini da Guardian Automotive bude više nego konkurentan. Mogućnost da se ispune svi industrijski standardi za blagovremenu isporuku montažerima stakala i pruži podrška u distribuciji, rezultirala je velikim obimima prodaje, zasnovanim na dugoročnim ugovorima i uspešnom saradnjom. 

Guardian Automotive kvalitetno ispunjava potrebe distributera i montažera, uz isporuku proizvoda vrhunskih performansi i više nego očekivanih karakteristika. Velika snaga u pružanju podrške kupcima zasniva se na ličnoj i praktičnoj usluzi, uz tehničku podršku, bez obzira da li su u pitanju Guardian auto stakla, ili drugi proizvodi. Sa velikim nestrpljenjem predstavnici kompanije svakodnevno očekuju povratne informacije kupaca, uz pažljivo postupanje i reagovanje na svaku sugestiju. Aktivna ulaganja u inovacije automobilske industrije učinila su da Guardian auto stakla budu proizvod koji je danas poznat svakom auto servisu, čak i vozačima automobila u našoj zemlji. 

Za sve informacije o prodaji i asortimanu budite slobodni da nas kontaktirate