ICOR auto stakla i alati za zastakljivanje

ICOR je kompanija koja posluje od 1989. godine i pruža inovacije kao lider na tržištu automobilske industrije. Nudi savremena rešenja u pogledu razvoja, proizvodnje i distribucije delova, alata i elemenata za zastakljivanje. Više od 30 godina ICOR neguje svoje ambicije ka usavršavanju i razvoju proizvoda koji će biti izuzetnog kvaliteta, bez konkurencije. Uz kontinuirana unapređivanja procedura rada, proizvoda i prodaje, ICOR teži da nudi optimum u pogledu cene. ICOR auto stakla jedna su od prepoznatljivih kategorija ovog proizvođača, ne samih stakala, već se uglavnom fokusira na njihovu doradu, popravljanje i obezbeđivanje elemenata zamene.

Sa predstavništvima u Belgiji i Ujedinjenom Kraljevstvu, ICOR pokriva veliki deo svetskog tržišta u pogledu alata i delova napravljenih od različitih materijala, kao i vrlo raznolike namene. Uz online prodaju, omogućena je dostava proizvoda ICOR brenda svuda i na svakoj adresi. Uz saradnju sa zastupništvima, predstavnicima i auto servisima, omogućava se širenje mreže ICOR proizvoda i usluga.

ICOR proizvodi – raznovrsnost za široku tržišnu pokrivenost

Inovativni proizvođač ICOR nudi sve što je potrebno različitim vrstama vozila, koji prevoze robu i ljude. Pored toga što je ICOR proizvođač, ujedno je i veliki i poznat distributer. Nižu se savremena tehnička rešenja od plastike, gume i drugih materijala za zastakljivanje. Svi proizvodi mogu se svrstati u određene kategorije:

  • Univerzalni profili i brane;
  • Linija proizvoda za autobuse;
  • Detektori;
  • Opšti i specifični alati;
  • Zastakljenje uz očvršćivanje;
  • Sistem za sečenje vetrobranskog stakla;
  • Sistem za popravku laminiranog stakla.

ICOR proizvodi zasnivaju se na osiguranju velikog nivoa kvaliteta, što je ključni element zadovoljstva kupaca. Proizvode najnovije tehnologije prepoznaje ogroman broj proizvođača automobila. Uz upotrebu samo jednog prajmera i jednostavno postavljanje, i na karoseriji i za zastakljenje, dobija se trajnost uz nevidljive popravke i bez bilo kakvih tragova na vozilima.

ICOR proizvodi distrubuiraju se širom sveta, za auto stakla i industriju automobila to su najčešće:

  • Alati za postavljanje i uklanjanje stakla;
  • Sistemi za popravku u okviru automobilske industrije stakla.

Koristeći najnovija tehnološka rešenja, ICOR je postao jedna od najvećih kompanija koja se bavi sistemom zastakljivanja, uz aktivnu distribuciju i grupe profesionalaca za ugradnju automobilskih zastakljenja.

Tržište je centralni deo strateškog nastupa ICOR kompanije

ICOR zasniva svoje poslovanje vodeći se potrebama tržišta – kupaca i klijenata. Ulaže veliki napor da prati trendove, napredak tehnologije i uvek ponudi prilagođene proizvode. Uz razvoj koji se teži istaći kao proaktivan, snažnu posvećenost novim idejama i fokus na istraživanje, dobijaju se neverovatne kombinacije alata, koje pojednostavljuju sve procese i popravke u okviru automobilske industrije – posebno zastakljivanje.

ICOR alati omogućavaju i najdetaljnije reparacije na staklima, bez obzira na nivo oštećenja. Takođe, samo postavljanje stakala je jednostavnije uz dodatke i delove koji ubrzavaju proceduru, bez uticaja na kvalitet. Stakla ostaju čvrsta, otporna na atmosferske i druge eksterne uticaje, estetski i vizuelno dopadljiva, uz dugotrajnost. Svaki ICOR proizvod moguće je poručiti uz brzu i sigurnu isporuku. Dodatna povoljnost je saradnja sa servisima poput kompanije Auto stkla Ivanić, kod kojih se može pronaći svaki deo, alat i element za zastakljivanje, uz odličnu uslugu popravke i zamene auto stakala. To je najbolji način da se spoji lepo i korisno – kvalitet proizvoda, ekspertiza usluge i vrhunski dizajn automobila.

Za sve informacije o prodaji i asortimanu budite slobodni da nas kontaktirate