ICOR – lider i inovator u tehničkim dostignućima

ICOR besprekorno neguje tradiciju poslovanja dugu 31 godinu. Kompanija je osnovana 1989. godine i danas je jedan od lidera u uvođenju inovacija na tržištu automobilske industrije. Nudi savremena rešenja u pogledu razvoja ideja, proizvodnje i distribucije delova, alata i elemenata za auto-staklare. Kompanija ICOR temeljno stvara i neguje svoje ambicije ka usavršavanju i razvoju proizvoda koji će biti izuzetnog kvaliteta i bez konkurencije. Uz kontinuirana unapređivanja procedura rada, proizvoda i prodaje, ICOR teži da stvara optimalan odnos cene i kvaliteta. Fokus kompanije je na montaži auto-stakala i njihovoj reparaciji.

ICOR ima predstavništva u Belgiji i Ujedinjenom Kraljevstvu, odakle se širi distributivna mreža u sve delove sveta. Pokrivenost značajnog segmenta svetskog tržišta savremenim alatima, delovima i raznovrsnim materijalima, učinila je da ICOR bude neizostavni deo velikog broja industrija. Zahvaljujući negovanju saradnje sa zastupništvima, predstavnicima i auto servisima, omogućeno je širenje mreže ICOR proizvoda i usluga na sve teritorije.

ICOR proizvodi – raznovrsnost asortimana za široku tržišnu pokrivenost

Inovativni proizvođač ICOR nudi sve što je potrebno različitim vrstama vozila, koji transportuju ljude i robu. Pored toga što je ICOR proizvođač, ujedno je i veliki distributer delova i materijala širom sveta. Svi proizvodi mogu se svrstati u određene kategorije:

  • Sistem za popravku laminiranog stakla;
  • Univerzalni profili i keder-gume;
  • Linija proizvoda za autobuse;
  • Senzori;
  • Opšti i specifični alati;
  • Sistem za demontažu vetrobranskog stakla.

ICOR proizvodi imaju visok nivo kvaliteta, što je ključni element zadovoljstva kupaca. Proizvode najnovije tehnologije prepoznaje ogroman broj proizvođača automobila. Uz jednostavnu tehniku reparacije auto-stakla, dobija se trajnost uz popravku koja se ne vidi. Podrazumeva se da savremene metode rada i vrhunski alati ne ostavljaju nikakav trag na vozilima.

ICOR proizvodi distrubuiraju se širom sveta, za auto stakla i industriju automobila to su najčešće:

  • Alati za postavljanje i uklanjanje stakla;
  • Sistemi za popravku u okviru automobilske industrije stakla.

Koristeći najnovija tehnološka rešenja, ICOR je postao jedna od najvećih kompanija koja se bavi sistemom zastakljivanja, uz aktivnu distribuciju i grupe profesionalaca za ugradnju automobilskih zastakljenja.

ICOR proizvodi distrubuiraju se širom sveta, za upotrebu u automobilskoj industriji. To su najčešće: 

  • Alati za postavljanje i uklanjanje stakla;
  • Sistemi za popravku u okviru automobilske industrije stakla.

Koristeći najnovija tehnološka rešenja, ICOR je danas jedna od najvećih kompanija koja se bavi sistemom demontaže i montaže stakala, uz snažnu distribuciju i timove profesionalaca za ugradnju automobilskog stakla. 

Tržište je centralni deo strateškog nastupa ICOR kompanije

ICOR zasniva svoje poslovanje vodeći se potrebama tržišta – kupaca i klijenata. Ulaže veliki napor da neprekidno prati trendove, napredak tehnike i tehnologije. Zahvaljujući proaktivnom razvoju, posvećenosti novim idejama i istraživanju, dobijaju se izuzetno funkcionalni alati. Oni se koriste za procedure popravki u automobilskoj industriji i posebno segmentu demontaže i montaže auto-stakala. 

ICOR alati su vrlo praktični i korisni za svaki tip popravke stakala. Omogućavaju najkvalitetnije i pouzdane reparacije na staklima, bez obzira na nivo oštećenja. Takođe, samo postavljanje stakala je jednostavnije uz dodatke i delove koji ubrzavaju proceduru, bez bilo kakvog uticaja na smanjenje njihovog kvaliteta. Stakla ostaju čvrsta, otporna na atmosferske i druge eksterne uticaje. Takođe, vrlo su estetski i vizuelno dopadljiva, uz dugotrajnost i izdržljivost. Svaki ICOR proizvod moguće je poručiti putem naše prodajne mreže, uz brzu i sigurnu isporuku.

Za sve informacije o prodaji i asortimanu budite slobodni da nas kontaktirate