Nord Glass – fenomenalni brend AGC stakala

Prepoznatljivi brend koji spada u AGC Group, jeste Nord Glass. Auto stakla ovog proizvođača dobro su poznata svuda u svetu, pa i u našoj zemlji. Nord Glass ima sedište u Poljskoj i tradiciju proizvodnje stakala dugu više od 20 godina. Važi za vrsnog poznavaoca potreba automobilske industrije. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i obimnim kapacitetima, Nord Glass opslužuje veliki deo svetskog tržišta savremenim staklima. Nord auto stakla su prilagođena određenim tipovima i modelima automobila. 

Linija proizvodnje smeštena u Evropi na savremen način kreira kvalitetna, laminirana stakla za vetrobrane, kao i druge tipove za tržište zamenskih i rezervnih automobilskih stakala. Nord Glass je jedan od članova elitne asocijacije tržišnih lidera u oblasti popravke i zamene automobilskih stakala u Evropi – The Automotive Glass Europe.

Nord Glass linije proizvoda sadrže čuvene brendove

Kompanija Nord Glass proizvela je više od 10 miliona vetrobranskih stakala za automobilsku industriju. Koliko je to korisno, govori činjenica da je na taj način obezbeđen isti broj vozača koji upravljaju uz veliku preglednost, vidljivost i bezbednost automobila. Zato su Nord auto stakla vrlo prepoznatljiva na svetskom tržištu. Nord Glass ima više od 1.000 zaposlenih. Baveći se izvozom, ova kompanija ima pokrivenost na čak 5 kontinenata. Konkretno, proizvodi su svrstani u sledeće, odvojene linije:

  • Vetrobranska stakla od laminiranog stakla;
  • Neprobojna vetrobranska stakla;
  • Staklene ploče za železnička vozila uz višeslojnu konstrukciju;
  • Zastakljivanje brodova i jahti uz ISO standarde.

Kategorija Nord auto stakla je najzastupljenija vrsta proizvoda. Kreiraju se rešenja od laminiranog stakla, ali i čuvena neprobojna stakla, kao vrhunski modeli koji daju sigurnost i estetiku automobilima. Vetrobranska i neprobojna stakla su opremljena svim savremenim dodacima, koji proizilaze iz dostignuća vrhunske tehnologije. Nord auto stakla su prilagođena za veliku većinu marki putničkih automobila na evropskom tržištu.

Kupcima se nude proizvodi koji su u skladu sa najstrožim zahtevima industrije, kao i originalni delovi koji ispunjavaju sva zakonska pravila.

Nord Glass proizvodi različite modele stakala koja su tehnološki napredna i konstrukcijski složena. Nord auto stakla svrstavaju se u klase sa različitim nivoima otpornosti u skladu sa PL-EN 1063 standardom. Najviši kvalitet vetrobranskih stakala i usklađenost sa svim standardima potkrepljen je i dokazan sertifikatima dobijenim od međunarodnih laboratorija za ispitivanje.

Kapaciteti proizvodnje zadovoljavaju obimne potrebe auto tržišta

Obimni proizvodni kapaciteti u svim oblastima, posebno za Nord auto stakla, daju odlične sposobnosti zadovoljavanja svih tržišnih potreba u ovom segmentu. Za popularne marke automobila tražnja Nord stakala je na veoma visokom nivou. Veliki broj proizvodnih linija daje mogućnost da se svaki segment potražnje zadovolji u kratkom vremenskom roku. Kreira se i širok asortiman vetrobranskih stakala za autobuse, uz prioritete kao što su sigurnost, trajnost i udobnost svakog putovanja.

Nord Class kompanija teži da kontinuirano predviđa i ispituje nova rešenja u automobilskoj industriji, sa istovremenim stvaranjem ideja i prototipova. Zahvaljujući bavljenju inovacijama, Nord auto stakla unapređuju svoj biznis sa ključnim ciljevima ostvarenja rasta i razvoja, podižući poslovne rezultate na viši nivo. Dugoročni cilj je da se taj nivo kontinuirano i brzo povećava, kako bi rezultati bili sve bolji i značajniji. Ključne vrednosti na kojima se zasniva poslovanje Nord Glass su: inovativnost i izvrsnost svih operacija, raznovrsnost asortimana, zaštita životne sredine i integritet u svakom segmentu poslovanja.

Za sve informacije o prodaji i asortimanu budite slobodni da nas kontaktirate