PMA Tools

Kompanija koja se dugi niz godina bavi kreiranjem savremene opreme za auto stakla, jeste PMA TOOLS. Iako danas ove dve reči u nazivu idu zajedno bez odvajanja, zapravo su nastale kao odvojene firme. PMA je stvorena 1993. godine, a Tools 1994. godine. U to vreme je staklo za automobilsku upotrebu bilo vrho jednostavnog dizajna, konstrukcije i načina postavljanja. Od tih godina do danas, znatno su se stvari promenile sa razvojem savremene tehnike i tehnologije u automobilskoj industriji. Danas su PMA Tools proizvodi simbol za kvalitet, preciznost i trajnost. Sama kompanija uvećavala se bez prestanka, kako bi se ispunili svi zahtevi tržišta i kreirala napredna rešenja.

PMA Tools – oprema za auto staklo koja se prepoznaje

PMA Tools danas je čuvena nemačka kompanija u blizini Dizeldorfa, koja je prepoznala da se standardi u automobilskoj industriji neprestano menjaju i unapređuju, sa čim se neosporno slaže i integriše u svoj sistem poslovanja. I ne samo da se standardi prate i uvode, već kompanija teži da postavlja sopstvene standarde u specijalizovanom poslovanju. Ugled koji uvažava PMA Tools potvrđuje poverenje kupaca, kojih je više od 100 zemalja širom sveta. Uz moderne proizvodne procese i unikatne materijale, dobijaju se alati vrhunskih performansi.

Širok dijapazon PAM Tools specijalizovanih proizvoda za tržište automobila

Osnov na kojem se zasniva PAM Tools asortiman, jeste raznovrsnost. PMA Tools proizvodi orijentišu se ka unikatnosti. Teži se održavanju proizvoda koji zadovoljavaju raznovrsne potrebe industrije i uvek su popularni. Uz podsticanje razvoja inovacija, uspostavljaju se linije odgovornosti za realizaciju novih ideja. Kao rezultat takvog odnosa, kreirani su brojni proizvodi za ispunjavanje svih potreba u pogledu opremanja automobilskog stakla i drugih industrijskih primena. Širok dijapazon artikala svrstan je u određene, ne tako malobrojne kategorije:

  • Rezervni delovi za postavljanje stakla;
  • Okovi za staklo;
  • Lajsne i detalji;
  • Univerzalni profili;
  • Senzorska tehnika;
  • Raznovrsni alati;
  • Prečišćivači;
  • Nosači i konektori;
  • Lepkovi.

Pretežno tržište na kojima se nalaze PMA Tools proizvodi plasiraju jeste u okviru industrije zamenskih stakala i neophodnih delova za ove svrhe. Kao napredna i proaktivna kompanija teži da ostvaruje rast na svim tržišnim segmentima, bez stagnacije. U pogledu težnje da se šire PMA Tools proizvodi, realizuje se vizija – postaviti standarde kvaliteta proizvoda i usluge kao svetski kompetentan i pouzdan partner za sveobuhvatna rešenja. Uz inovativnu energiju i tradiciju teži se ostvarenju trajnih odnosa sa svim partnerima, kako u lancu nabavke, tako i tokom prodaje. Stvaranje vrednosti za kupce, klijente, distributere i sve druge poslovne partnere, temelj je na kome PMA Tools proizvodi stiču imidž, prepoznatljivost i preferiranost na tržištu.

Širenje biznisa i standardizacija kao osnov za tržišni uspeh

Od trgovine na veliko lajsnama, do međunarodnog inovativnog proizvođača aritkala za auto staklo, piše se bogata istorija PAM Tools kompanije. Davne 2004. godine akreditovan je standard kvaliteta ISO 9001. Zatim su otvorene filijale u Francuskoj i Španiji. Osam godina kasnije otvorena je filijala u SAD-u, a 2019. godine i u Kini. Tokom prethodne godine izvršena je akreditacija standarda ISO 9001, prema najnovijoj reviziji iz 2015. godine.

Plasiranje proizvoda na tržište vrši se uz razvijen sistem distribucije, otvorene filijale, ogranke i predstavništva. Uz sve to, dobijanje ekskluzivnih ugovora i prava za upotrebu i plasiranje PMA Tools proizvoda imaju i prepoznatljivi auto glass servisi, čija se inovativnost, kvalitetan i praktičan pristup prepoznaju u moru drugih, a jedan od njih je i servis Auto stakla Ivanić.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte naš call centar