Šta kada je loše urađena reparacija auto stakla

Vožnja u vozilu na kome je oštećeno staklo nije ni najmanje bezbedna. Imajte u vidu da i najmanje oštećenje može dovesti do daljeg pucanja stakla ukoliko se na vreme ne sanira. Popravka, tj. reparacija auto stakla će vam pomoći da vratite staklo u prvobitno stanje. Mada, to mnogo zavisi i od servisa gde radite, jer nije svaka reparacija uspešna. A, svakako najgora moguća opcija je da sami pomoću interneta pokušate da izvršite popravku. 

Činjenica je da na tržištu postoji mnogo raznih kompleta za popravku stakla, mnogo tutorijala na Jutjubu, ali imajte u vidu da je u pitanju samo dobar marketing. Ukoliko sami odlučite da radite popravku, sledeći logičan korak je zamena kompletne šoferšajbne što je znatno skuplje. 

Da li je uvek moguće uraditi popravku auto stakla?

Reparacija auto stakla nije uvek moguća. Iz tog razloga je važno uraditi je u specijalizovanom servisu gde ćete nakon popravke dobiti garanciju. Činjenica je da na popravku auto stakla utiče više faktora. Prvenstveno je reč o stepenu oštećenja, starosti oštećenja kao i mestu na staklu na kome je oštećenje nastalo. Tim iskusnih profesionalaca u servisu Auto stakla Ivanić, će odmah proceniti da li je moguće uraditi reparaciju ili je potrebna zamena kompletnog stakla. 

Šta se podrazumeva pod dobro urađenom reparacijom stakla?

Najbolji pokazatelj profesionalno urađene reparacije stakla je vidljivost oštećenja nakon popravke. Ukoliko je reparacija stakla dobro urađena, vidljivost oštećenja je gotovo neprimetna. Zapravo, ukoliko je nakon popravke vidljivost oštećenja primetna preko 10% to znači da popravka stakla nije profesionalno urađena. Pored toga što utiče na estetiku stakla, to utiče i na vidljivost, tako da se u ovom slučaju ne može govoriti o uspešnoj reparaciji. 

Šta uraditi nakon loše urađene reparacije auto stakla?

Ukoliko reparacija stakla nije profesionalno urađena, neminovno je da će doći do trajnog oštećenja stakla. U tom slučaju vam ne preostaje ništa drugo već da zamenite kompletno staklo. Iz tog razloga je važno da izaberete vrhunski servis. 

Reparaciju auto stakla je moguće uraditi samo u situacijama kada nastanu manja oštećenja na staklu i to  izvan vidnog polja vozača. Oštećenje na auto staklu se jako brzo širi, tako da je potrebno reagovati na vreme. Ukoliko budete odlagali odlazak u servis, umesto popravke moguće je da će morati da se radi zamena vetrobrana. 

Gde uraditi profesionalnu reparaciju auto stakla? 

Popravka auto stakla se može uraditi u svim servisima Auto stakla Ivanić. Bez obzira da li odaberete Beograd, Novi Beograd, Zemun, Novi Sad, Bačku Palanku ili Vrbas, dobićete profesionalnu uslugu.  Takođe, ukoliko želite, naša terenska ekipa vas može posetiti i uraditi popravku auto stakla. Savet je svakako da ne čekate i ne odugovlačite, već da posetite naš servis i obavite besplatan pregled oštećenja auto stakla, gde ćete  dobiti profesionalni savet kako biste na najbolji način rešili postojeći problem.