AGC auto stakla

Kompanija AGC Group osnovana je 8. septembra davne 1907. godine u Japanu i danas je to „Asahi Glass Co.“ sa sedištem u Tokiju. Kao prvi japanski proizvođač ravnog stakla, danas je mnogo više od toga – internacionalni snabdevač kvalitetnim staklima firme i klijente širom sveta. Tu su čuvena AGC auto stakla, kao i stakla za poslovne prostore i sve druge namene. Svoje fabrike iznedrio je širom Evrope i Severne Amerike. Zahvaljujući savremenim i tehnološki savremeno opremljenim kapacitetima, danas je AGC najveća kompanija u svetu za proizvodnju stakala različitih vrsta. Ujedno, to je jedna od glavnih kompanija Mitsubishi-ja, jer je i osnovana od strane naslednika ove originalne korporacije. Kao deo Tokijske berze, sastavni je deo TOPIX indeksa, kao jedna od najuspešnijih kompanija.

AGC – arhitektonski odgovor vrhunskih stakala

Kompaniju čini gotovo 15 izdvojenih ogranaka, koji se bave zasebnim ili povezanim delatnostima, kao što je automobilska industrija, hemijska industrija, telekomunikacije i slično. Sve povezuje jedan pojam, a to je staklo. I to ne bilo kakvo, već staklo vrhunskih performanski, odlične trajnosti i otpornosti na svetlost, atmosferske uticaje i mehanička oštećenja. AGC auto stakla su posebna vrsta proizvoda, zasnovana na vrhunskoj ekspertizi i znanjima u oblasti automobilske industrije. Danas krase mnogo različitih modela automobila, i činjenica je da klijenti mahom zamenjuju druge vrste za AGC auto stakla.

AGC auto stakla kao inovativan način isticanja kvaliteta i estetike vozila

AGC Group važi za renomiranog proizvođača auto stakala i isporučuje svoje proizvode gotovo svim veliki proizvođačima vozila, uz ponudu celokupnog asortimana proizvoda. Zahvaljujući razvijenoj savremenoj tehnici i tehnologiji, AGC auto stakla potpuno pokrivaju potrebe za zastakljivanjem i sličnim procesima, i tu su: vetrobransko staklo, krovovi i bočni retrovizori. AGC je veliki snabdevač automobilske industrije OEM i rezervnim staklima i ima veliku ulogu u drugim vidovima transporta. U tom pogledu, nisu čuvena AGC stakla za auto, već i za vozove, tramvaje i autobuse.

AGC auto stakla kreirana su uz funkcionalnost, sjajne performanse i vanvremenski dizajn. Tu se ističu najnovija dostignuća tehnologije, kao što su: panoramska vetrobranska stakla složenijih oblika i dimenzija, grejana vetrobranska stakla, head-up displeji, promenjivo i prenosivo osvetljenje, i mnogo toga drugog.

Glavne oblasti inovativne proizvodnje ove kompanije su:

  • Automobilsko staklo;
  • Industrijski metal;
  • Hemikalije za proizvode;
  • Biotehnologija i životna sredina;
  • Optika i telekomunikacije;
  • Ravno staklo i građevinski materijal;
  • Elektronski materijali i proizvodi;
  • Staklo različitih ekrana, uključujući  i pametne telefone.

Uz razvoj dizajna automobila i poslovnih prostora, staklo je menjalo svoju ulogu u određenoj meri. AGC auto stakla danas „pokrivaju“ mnogo veću površinu vozila u odnosu na ranije periode. Samo staklo se znatno razvijalo, dajući bolji vid, jasniju komunikaciju i veću udobnost tokom vožnje, ili pogleda kroz prozor kancelarije. Svako AGC auto staklo, kao novo rešenje je napredno, prilagođeno modelima automobila i potrebama klijenata – partnera, predstavnika, auto glass servisa i samih vozača.

Savremena tehnologija daje novu dimenziju asortimana

Negujući svoju organizacionu kulturu koju odlikuje izuzetna stručnost zaposlenih, u kombinaciji sa tehnologijom najnovije generacije, AGC nudi najbolji arhitektonski odgovor na postavljene zahteve različitog tipa. Odlično „odgovara“ na zahteve za prenos svetlosti, izolaciju toplote i zvuka, kontrolu solarnih uticaja, sigurnost i pouzdanost stakala, uz neverovatan estetski doživljaj.

AGC auto stakla, deo su poslovanja zasebnih ogranaka. Kombinujući znanja sa izumima modernog vremena, patentirana su raznolika rešenja za automobile. Stvaraju se poptuno unikatni materijali i proizvodi, koji se plasiraju kroz pouzdana i dugoročna partnerstva. Za jednim, ređaju se sve novija i obimnija dostignuća, ujedno i oživljavaju vrlo smele i do sada neviđene ideje. One se realizuju kroz prepoznatljive proizvode, koji se mogu pronaći u online prodaji, predstavništvima i modernim auto servisima, kao što je između ostalog i kompanija Auto stakla Ivanić.

Za sve informacije o prodaji i asortimanu budite slobodni da nas kontaktirate