Wizziq

Savremena i inovativna kompanija, koja je kreirala potpuno novi koncept tehnoloških otkrića u oblasti automobilske industrije, jeste Wizziq. Kao retko viđen brend na tržištu, Wizziq se bavi uslugama popravke auto stakala na savremen način, vodeći računa o estetici, opipljivim detaljima. Vodeći je u oblasti otklanjanja nedostataka na staklima, što potvrđuje ogroman broj zadovoljnih klijenata. Ne samo da je važno da izbor stakala bude odgovarajući, već je i njihova periodična zamena, kao i otklanjanje posledica mehaničkih udara veoma važna.

Kombinacija vrhunske tehnologije i efikasnosti popravke stakala

Kao internacionalna kompaija, svoje poslovanje zasniva na otkrićima koje plasira širom sveta. Brend je koji potiče iz Belgije i nalazi se u vlasništvu kompanije ICOR SA. Radi se o profesionalnom i efikasnom sistemu za popravku auto stakla, koji je danas najpoznatiji, najsavremeniji i ujedno jedinstven u ovom domenu usluga. Wizziq popravka auto stakla je odličan način za detaljne izmene i potrebne reparacije u ovom segmentu, koje se zasniva na ekspertizi predstavnika i zastupnika, kao što su auto glass servisi.

Wizziq brend primarno obezbeđuje vrhunske popravke

Auto stakla treba da budu u ispravnom stanju i funkcionišu bez i jedne smetnje. Čak i najmanja neravnina, može doneti smanjenu vidljivost, nepreglednost i sve druge nedostatke koji dalje utiču na bezbednost i sigurnost vožnje. Naravno, automobili su podložni redovnom servisiranju, kontroli i svim proverama. Kao takvi, treba da budu u potpuno ispravnom stanju, a stakla su jedan od prioriteta – ne samo u pogledu estetike, već je mnogo važnija bezbednost tokom vožnje, kako vozača i suvozača, tako i drugih učesnika u saobraćaju.

Wizziq popravka auto stakla daje inovativan način za svaku reparaciju u kratkom roku. Kako potiče iz belgijske kompanije, razvijenu mrežu ima svuda u svetu. Putem predstavništava, zastupnika i ovlašćenih servisa, inovativne usluge koje se realizuju veoma brzo. Zahvaljujući sistemu savremenog lepljenja auto stakala, upotrebi smole i drugih materija, svaka reparacija se obavlja za kratko vreme, a bez uticaja na kvalitet. Na primer, Wizziq nudi odlično rešenje za reparaciju stakla i odstranjivanje posledica udara. Svaka nepravilnost na auto staklu može biti otklonjena, ukoliko oštećenje nije takvo da je potrebna zamena kompletne zastakljene površine.

Inovativno rešenje zasniva se na novorazvijenoj smoli, koja se koristi u procesu popravke, u kombinaciji sa revoucionarnom LED-UV lampom. Na osnovu UV-a i paste za poliranje, postiže se izuzetno poboljšani rezultat popravke, u roku od samo 90 sekundi. Sistem ubrizgavanja mase za različite namene reparacije, štedi vreme i nudi kvalitetnu popravku. Svoju ekspertizu u poslovanju neprestano uvećava i usavršava, koristeći i razvijajući paralelno moderne uređaje i alate. Za potrebe reparacije stakala, koriste se pedantni, precizni i alati koji daju efektivno i efikasno rukovanje.

Wizziq širi svoju ekspertizu kroz ovlašćene servise i zastupnike

Nije jednostavno realizovati Wizziq ideje, posebno jer se ne radi o proizvodima i klasičnim uslugama, već specifičnim načinom reparacije stakala koji zahteva posvećenost, poznavanje struke i vrlo pedantno bavljenje detaljima. Razvijena mreža distribucije ovih usluga dobijena je na osnovu osnivanja predstavništava širom sveta, kao i davanjem ovlašćenja postojećim auto servisima za vršenje ovih usluga. Wizziq popravka auto stakla poseban je pristup i način rada, koji je moguće realizovati uz ovlašćenje, obuku i praktične savete, kao što je to slučaj u kompaniji Auto stakla Ivanić.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte naš call centar.