Wizziq

Wizziq rešenja – kombinacija vrhunske tehnologije i efikasnosti za popravku auto stakla

Wizziq predstavlja kompaniju koja se bavi stvaranjem modernih i praktičnih ideja koje su vrlo primenjive prilikom popravke i zamene auto stakala. Radi se o savremenoj i inovativnoj kompaniji, koja je kreirala potpuno novi koncept tehnoloških otkrića u oblasti automobilske industrije. Kao retko viđen brend na tržištu, Wizziq se bavi uslugama popravke auto stakala na savremen način, vodeći računa o estetici, funkcijama i opipljivim detaljima. Nedvosmisleno je vodeći brend u oblasti otklanjanja nedostataka na staklima, što potvrđuje ogroman broj zadovoljnih klijenata širom sveta. Ne samo da je važno da izbor stakala bude odgovarajući, već je i njihova periodična zamena, kao i otklanjanje posledica mehaničkih udara veoma značajna. A upravo jednostavnu i potpunu reparaciju omogućava Wizziq.

Kao internacionalna kompaija, svoje poslovanje zasniva na otkrićima koje plasira širom sveta. Zemlja porekla kompanije Wizziq je Belgija. Danas se nalazi u vlasništvu čuvene ICOR korporacije, kao poseban segment koji se bavi reparacijom auto stakala. Radi se o profesionalnom i efikasnom sistemu za popravku auto stakla, koji je trenutno najpoznatiji, najsavremeniji i ujedno jedinstven u domenu ovih usluga. Wizziq popravka auto stakla odličan je način za detaljne izmene i potrebne reparacije bez kompletne zamene. Zasniva se na ekspertizi predstavnika i zastupnika, među kojima se ističu auto servisi.

Wizziq brend primarno obezbeđuje vrhunske popravke svih stakala

Auto stakla treba da budu u ispravnom stanju i da funkcionišu bez problema dugi niz godina. Čak i najmanja neravnina, može doneti smanjenu vidljivost, nepreglednost i sve druge nedostatke koji dalje utiču na bezbednost i sigurnost vožnje. Naravno, za svaki automobil predviđeno je redovno servisiranje, kontrole i sve druge provere. Iz tog razloga i naravno bezbednosti, treba da budu u potpuno ispravnom stanju u svakom trenutku. Zbog značaja koji imaju za sigurnu vožnju i kompletnu opremljenost automobila, stakla su jedan od prioriteta koji se proverava na svakom tehničkom i drugom pregledu. Iako su stakla bitna i u pogledu estetike automobila, znatno je važnija bezbednost tokom vožnje, kako vozača i suvozača, tako i drugih učesnika u saobraćaju.

Wizziq popravka auto stakla realizuje se uz osmišljen proces, koji je zasnovan na stručnosti i obučenosti majstora. Radi se o inovativnom pristupu svakoj reparaciji, koja se izvršava u kratkom roku. Sa davno utemeljenim poslovanjem u Belgiji, teži da neprekidno razvija mrežu svojih tehnika širom sveta. Putem predstavništava, zastupnika i ovlašćenih servisa, pružaju se vrhunske usluge za samo 30 minuta. Zahvaljujući sistemu savremenog lepljenja, upotrebi smole i drugih materija, svaka reparacija se obavlja za kratko vreme, bez uticaja na kvalitet. Na primer, Wizziq popravka auto stakala odlična rešenja daje za reparaciju. Velik broj oštećenja na vetrobranskom staklu može biti repariran, osim ukoliko je samo oštećenje takvo da je potrebna kompletna zamena vetrobrana.

Wizziq je kreirao potpuno nov način popravke stakla. Inovativno rešenje zasniva se na novorazvijenoj smoli, koja se koristi u procesu popravke, u kombinaciji sa pastom za poliranje i revoucionarnom LED-UV lampom. Na osnovu UV-a i paste za poliranje, postiže se izuzetno poboljšani rezultat popravke, u roku od samo 90 sekundi. Sistem ubrizgavanja mase za različite namene reparacije, štedi vreme i nudi kvalitetnu popravku, kojom će svaki klijent biti zadovoljan. Kompanija Wizziq svoju ekspertizu u poslovanju neprestano uvećava i usavršava, koristeći i razvijajući moderne uređaje i alate. Za potrebe reparacije stakala, koriste se pedantni i precizni alati, kojima se efektivno i efikasno rukuje, za postizanje maksimalnih rezultata.

Wizziq širi svoju ekspertizu kroz ovlašćene servise i zastupnike

Kako bi se uspešno realizovale, Wizziq ideje je potrebno detaljno poznavati i praktično primenjivati u svom radu.To je posebno važno jer se ne radi o proizvodima i klasičnim uslugama, već specifičnim načinom reparacije stakala koji zahteva posvećenost, poznavanje struke i vrlo pedantno bavljenje detaljima. Razvijena mreža distribucije ovih usluga rezultat je osnivanja predstavništava širom sveta, kao i dobijanja ovlašćenja postojećih auto servisa za vršenje ovih usluga. Wizziq popravka auto stakla poseban je pristup i način rada, koji je moguće realizovati uz ovlašćenje, obuku i praktične savete.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte naš call centar.