Auto stakla Ivanić na Beogradskom sajmu automobila – 2018

Auto stakla Ivanić na Beogradskom sajmu automobila 2018 – originalno i prvoklasno

Ove godine na Beogradskom sajmu automobila u hali 1A nastupiće kompanija AUTO STAKLA IVANIĆ, broj 1 u Srbiji u oblasti auto stakala.

Kompanija se bavi prodajom originalnih evropskih auto-stakala za putnički, teretni i autobuski program. Takođe, bavi se i njihovom ugradnjom i reparacijom. Poseduje mrežu servisa u Beogradu, Novom Beogradu, Zemunu, Novom Sadu, Bačkoj Palanci. Preko dilerske mreže posluje u celoj Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji.

Auto stakla Ivanić poseduje najveći logistički centar auto-stakala na preko 2000 m2 u Novom Sadu. Izgrađen je po svetskim standardima, što garantuje dostupnost auto stakala na lageru koji broji preko 35.000 auto stakala i koji se konstantno uvećava.

Na sajmu automobila ove godine Auto stakla Ivanić će prvi put posetiocima predstaviti novi sistem za reparaciju, odnosno popravku auto-stakala. Trenutno je to najsavremeniji sistem u svetu – Wizziq.

Od jeseni prošle godine kompanija je postala zastupnik i distributer firme ICOR SA iz Belgije i njihovog Wizziq brenda za tržište Srbije, Crne Gore, BiH i Makedonije.

Na sajmu će biti demonstrirane prednosti originalnih auto stakala u odnosu na sva druga jeftinija auto stakla. Pružiće se odgovori na pitanja koliko su ona značajna za bezbednost putnika i vozača.

Tokom sajma, na štandu Auto stakla Ivanić će vodeći proizvođač auto stakala u Evropi i svetu, kompanija Saint Gobain Sekurit, prezentovati nove tehnologije u proizvodnji stakala i dodatne opreme koja se ugrađuje na stakla. Pored ostalog predstaviće i kalibraciju (podešavanje kamera nakon promene stakla) i pokazati kako bezbednosni sistemi funkcionišu.

U formi sajamske akcije, Auto stakla Ivanić će svoje cenjene kupce tokom trajanja Sajma automobila častiti GRATIS ugradnjom auto-stakla u svojim servisima.

Opširnije

Zbog izuzetno visokih temperatura, servisi će od ponedeljka do petka (15-19.07.2024.) raditi u periodu 7-15h.

Radno vreme kontakt centra ostaje nepromenjeno.