Auto stakla Ivanić – na sajmu automobila u Beogradu 2019

Noviteti i premijere

Auto stakla Ivanić na Sajmu automobila – Ove godine na Beogradskom sajmu automobila nastupila je kompanija Auto stakla Ivanić, broj 1 u Srbiji u oblasti auto stakala, u hali 1A.

Kompanija Auto stakla Ivanić se bavi prodajom originalnih evropskih auto stakala za putnički, teretni i autobuski program, kao i njihovom ugradnjom i reparacijom. Kompanija poseduje mrežu servisa u Beogradu, Novom Beogradu, Zemunu, Novom SaduBačkoj Palanci, a preko dilerske mreže posluje u celoj Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji.

Prvi put u Srbiji – Kalibracija ADAS sistema

Na sajmu automobila ove godine kompanija Auto stakla Ivanić je premijerno posetiocima predstavila sistem za kalibraciju auto stakla. Prvi put u Srbiji neka kompanija u okviru svog poslovanja ponudila je sistem za kalibraciju zamenjenog auto stakla na vozilu. Specifičnost ovog posla ogleda se u stručnosti i preciznosti rada kako bi zamenjena auto stakla ponovo dobila svojstva kao originalna fabrička. Potrebno je da se izvrši podešavanje svih senzora i kamera na auto staklu, odnosno štelovanje funkcija koje nova savremena auto stakla poseduju.

Takodje, ove godine predstavljen je i sistem za reparaciju odn. popravku auto stakala koji je trenutno najsavremeniji sistem u svetu – Wizziq. Kompanija Auto stakla Ivanić je zvanični zastupnik i distributer firme ICOR SA iz Belgije i njihovog WIZZIQ brenda za tržište Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije. Na sajamskom štandu bile su demonstrirane prednosti originalnih autostakala u odnosu na sva druga jeftinija auto stakla i koliko su ona značajna za bezbednost putnika i vozača.

Saint Gobain Sekurit noviteti u oblasti auto stakla

Tokom Sajma automobila kompanija Saint Gobain Sekurit je prezentovala nove tehnologije u proizvodnji auto stakla i dodatne opreme koja se ugrađuje na auto stakla i pokazala na koji način bezbednosni sistemi funkcionišu.

Kompanija Auto stakla Ivanić je svoje ime i poziciju na tržištu izgradila posvećujući pažnju bezbednosti putnika kroz edukaciju vozača o značaju ugradnje originalnih auto stakala.

Kada je reč o bezbednosti i izboru auto stakla, Auto stakla Ivanić nikada nisu imali dilemu, već su uvek u ponudi bila isključivo originalna auto stakla. Odlična poslovna saradnja sa svim osiguravajućim kućama i njihova preporuka kupcima je još jedan pokazatelj uspešnosti kompanije Auto stakla Ivanić. Kompanija Auto stakla Ivanić je tokom trajanja Sajma automobila svoje cenjene kupce častila GRATIS kalibracijom auto stakla.

Auto stakla Ivanić na Sajmu automobila – Na sajamskom štandu kompanije Auto stakla Ivanić svakodnevno je bilo mnogo saradnika i posetioca koji su želeli da se informišu o najnovijim dostignućima iz oblasti auto stakla. S obzirom na bogat sajamski program kompanije Auto stakla Ivanić, mnogo prezentacija i noviteta, ove godine realizovan je nemerljiv broj sastanaka i uspostavljeno mnogo novih poslovnih kontakata.

Auto stakla Ivanić na Sajmu automobila – Kada je reč  o zabavnom karakteru, kompanija Auto stakla Ivanić nije previdela da sa svojim saradnicima proslavi zajedničke poslovne uspehe. Tokom trajanja sajma automobila organizovan je i Cocktail party na sajamskom štandu koji je trajao do kasno u noć. Dobro raspoloženje i pozitivno raspoloženje doprineli su da svi prisutni ponesu sa sajma lepe impresije to veče.

Kompanija Auto stakla Ivanić će nastaviti da prati svetske trendove i inovacije, svojim saradnicima i korisnicima usluga pruži maksimalnu uslugu u okviru servisnih centara.

Važno je kome ćete poveriti Vaš automobil i svoju bezbednost!

Kompanija Auto stakla Ivanić