Auto stakla – Revolucija u auto industriji

Auto stakla – revolucija u auto industriji

AGC se priprema za novu generaciju električnih, povezanih, kompjuterski kontrolisanih vozila, prepunih raznim funkcionalostima.

Dodajte najnovija dostignuća u veštačkoj inteligenciji, automatskoj vožnji i podeljene upotrebi vozila. Tako možete videti zašto celo tržište auto industrije ide ka potpunom prekidu u narednih 5-10 godina.

AGC odgovara na ovaj izazov tako što razvija nove tipove auto stakala. Među ranim izmenama će biti auto stakla koja imaju bolju energetsku efikasnost i bolju akustičnu izolaciju. Zatim kreiraju varijabilne prenose svetlosti, integrišu sve tipove antena i koja su tanja i lakša radi povećanja klase vozila.

Auto stakla – revolucija u auto industriji. U unutrašnjosti vozila, AGC takođe vidi potrebu za funkcionalnijim auto staklima za ekrane na armatur tabli, kao i veću ulogu kod interaktivnih tačskrina. Precizan vremenski okvir za sve ove razvoje je nejasan. Jedna stvar je sigurna: redizajnirani stakleni proizvodi će imagi glavnu ulogu u povezanim vozilima sutrašnjice.

Kompanija Auto stakla Ivanić kroz saradnju sa najvećim evropskim i svetskim proizvođačima auto stakla prati trendove i novitete na tržištu. Auto stakla Ivanić redovnim edukacijama zaposlenih drži korak i prati trendove u oblasti auto stakla i svojim klijentima pruža najbolji kvalitet usluge. Kompanija Auto stakla Ivanić već više od 5 godina drži poziciju br.1 u Srbiji u kategoriji auto stakala.