Kvalitet šoferšajbne je bitan

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je AGC, naš dobavljač auto stakala započeo 2017. godinu akvizicijom. AGC Automotive Europe preuzima delatnost distribucije nad Dan-Glass kompanijom iz Danske. Dan-Glas je specijalizovan za prvoklasne brendove vetrobrana i prethodno je bio kupac kod AGC Automotive Replacement Glass.

AGC POČINJE 2017. GODINU SA NOVOM AKVIZICIJOM

Kako bi se ojačala aktivnost zamene auto-stakala u Danskoj, AGC Automotive Europe preuzima aktivnost distribucije Dan-Glas company (Danska). Lociran u Viborg (Jutland regija), Dan-Glas je bio kupac kod AGC Automotive Europe i specijalizovan je za distribuciju prvoklasnih brendova vetrobrana. U 2016-toj su ostvarili promet od 2,8 M €

Ova akvizicija je komplementarna u geografskom smislu sa postojećom mrežom sa NordGlass Poljska koja je preuzeta od strane AGC-A krajem 2015-te. Time će učvrstiti AGC poziciju u Danskoj.

Servisi za ugradnju u vlasništvu Dan-Glassa nisu deo ove transakcije.

Akvicizija je stupila na snagu u januaru 2017-te.

Čist pregled za ADAS sistem

Sa brzim razvojem ADAS-a (Napredni sistemi asistencije vozaču) i odsustva industrijskih standarda, AGC je utvrdio sopstveni ADAS usklađenost programa za vetrobrane u aftermarketu.

Ovaj program pokriva čitav proces proizvodnje. Cilj je da uverimo sve naše kupce da su AGC vetrobrani za aftermarket su u skladu sa ADAS aplikacijama isto kao i originalna oprema kojom se opremaju proizvođači automobila.

Kritične zone

Pre svega, AGC „ADAS“ vetrobrani prolaze kroz proceduru sepijalnog testiranja kvaliteta tokom razvojne faze. Potom, tokom proizvodnje vetrobrani se rigorozno proveravaju na kritičnim parametrima odabranim od strane AGC-a.

Ove specifikacije osiguravaju savršenu usklađenost kvaliteta na vetrobranskim površinama vezanim za ADAS aplikacije – posebno zone ispred kamera i zone za senzor svetla i kiše na auto staklima.

U našim narednim tekstovima ćemo Vas upoznati sa pregledom nekih koraka koje smo preuzeli kako bismo utvridili specifikaciju vetrobrana za ADAS aplikacije kamera.

Snažan dobavljač – još snažnije tržište 

AGC je jedan od važnih dobavljača auto stakala kompanije Auto stakla Ivanić.  Kompanija Auto stakla Ivanić je lider u prodaji i ugradnji auto stakala u BeograduNovom Sadu a i celoj Srbiji. Najveći lager auto stakla na tržištu od preko 40.000 auto stakala za sve vrste vozila, smešten je u centralnom magacinu u Novom Sadu. Snaga i razvoj proizvođača auto stakla, kao dobavljača kompanijeAuto stakla Ivanić, svakako doprinose stabilnosti tržištaauto stakla u Srbiji.