Kontrolor toplote auto stakla

ZIMI ODLEĐUJE, LETI HLADI.

U toku zime, svi vozači koji nemaju garaže imaju problem. Ovaj „kontrolor toplote“ je od izuzetne pomoći svima. On odleđuje auto staklo zahvaljujući metalnom provodniku koji je povezan elektronski. Nema više struganja leda spolja sa smrznutim prstima tokom hladnih zimskih dana. Samo kliknite na prekidač da odledi auto stakla i  već nakon nekog vremena, možete da odvezete Vaš automobil bezbedno sa čistim auto staklima!

Ali možemo reći da to nije sve! Isti sloj takođe reflektuje sunčeve zrake. On čuva Vaš automobil finim i hladnim tokom leta, do 15°C hladnijim nego običan vetrobran. Nećete opeći ruke dodirujući volan na Vašem automobilu nikada više. Takođe, ne morate se parkirati u hladovini izbegavajući jako sunce prilikom vrelih letnjih dana kada je, moramo priznati, pomalo neprijatno za vožnju.

ZIMI ODLEĐUJE, LETI HLADI. AGC SOLARNI VETROBRAN SA GREJAČEM je dostupan kao originalna oprema i u aftermarketu (tržištu rezervnih delova, dodatne opreme i delova za motorna vozila), a sve sa ciljem kako bi Vaš život učinili još komfornijim.

Sve promene i novitete iz oblasti vetrobranskih stakala na svetskom tržištu kompanija Auto stakla Ivanić će i dalje pratiti. Pratite nas na Facebook stranici kompanije i budite blagovremeno obavešteni o svim novitetima iz oblasti auto stakala.