AGC – vetrobrani „usklađeni sa ADAS-om“

AGC NAJAVLJUJE VETROBRANE „USKLAĐENE SA ADAS-om KAO što su i OE VETROBRANI“

ADAS (Sistem unapređene pomoći vozačima) rekalibracija kamere zahteva mnogo stvari da se dobro uradi: zamena kvalitetnog vetrobrana je jedna od njih. AGC Automotive Europe ponosno izjavljuje da su AGC i Nordglass vetrobrani za aftermarket usklađeni sa ADAS jednako kao vetrobrani za OEM (za prvu montažu).

Tržište za zamenu vetrobranskih stakala je pod intenzivnim nadzorom u proteklim godinama zbog povećanja popularnosti tehnologije naprednog sistema za pomoć vozaču (ADAS tehnologija).

Zamena šoferšajbne više nije direktno mehanički posao. On uključuje mnogostruko kompleksne tehnologije, zahtevajući vrhunsko kvalitetne materijale i obučene ljude da bi se izvela zamena.

Konačno, uspeh ili neuspeh zamene ADAS vetrobrana se vodi na bezbednost vozača i njegovih saputnika: nestručno obavljen posao može imati katastrofalne posledice.

AGC se posvećuje tržištu za zamenu vetrobranskih stakala sa izjavom „naši vetrobrani su u skladu sa ADAS tehnologijom isto kao OEM vetrobrani“. Da bi bili usklađeni sa ADAS sistemom, AGC i NordGlass vetrobrani prolaze kroz specijalne procedure testova kvaliteta tokom razvojne faze. Potom, tokom proizvodnje, vetrobrani se rigorozno proveravaju na kritičnim parametrima za predeo kod kamere u nivou sa najstrožim OEM zahtevima.

AGC postepeno dodaje nalepnice na vetrobrane koji su usklađeni sa ADAS tehnologijom. Izabirom ADAS usklađenog vetrobrana za bilo koju zamenu sa ADAS sistemom, montažer stakala može sa sigurnošću da obezbedi najbolje standarde učinka i bezbednosti.